Διαστάσεις Φωτογραφιών Facebook 2016 - Timeline, Posts, Ads (infographic)
Διαστάσεις Φωτογραφιών Facebook – Timeline, Posts, Ads (infographic)

Διαστάσεις Φωτογραφιών Facebook (updated) – Ποιες είναι οι διαστάσεις της φωτογραφίας στην κεντρική σελίδα (Timeline Cover Photo) στο Facebook; Ποιο είναι το προτεινόμενο μέγεθος για ένα link thumbnail; Πώς διαφέρει το μέγεθος μιας φωτογραφίας ανάλογα με το αν βρίσκεται στο timeline, το news feed του επιτραπέζιου (desktop) υπολογιστή μας, στο sidebar ή την κινητή μας συσκευή (smartphone, tablets κοκ);

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θυμόμαστε όλες τις διαστάσεις… “απέξω”, για το λόγο αυτό ας έχουμε πρόχειρο το παρακάτω infographic που δημιούργησε ο Jon Loomer και μας παρουσιάζει το σύνολο των διαστάσεων όλων των φωτογραφιών στο Facebook.

Διαστάσεις Φωτογραφιών Facebook 2016 - Timeline, Posts, Ads (infographic)Courtesy of: JonLoomer.com

 

Και μην ξεχνάτε… “Η γνώση αληθεύει όταν κοινωνείται” οπότε μοιραστείτε και εσείς το άρθρο με τους φίλους σας ή αφήστε τα σχόλια σας παρακάτω.

Results-driven SEO strategies and PPC advertising by a Google Certified Professional. Specialties >> Search Engine Optimisation (SEO), Paid Advertising (Google AdWords & Bing Ads), Internet Marketing, Conversion Optimisation, Growth Hacking.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Leave Comment
avatar
  Subscribe  
Notify of