PREMIUM CONTENT MARKETING

All-in-one content marketing υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και με μοναδικό στόχο την κορυφή της Google

0
Copywriters
0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 +
Ολοκληρωμένα Projects
0 +
Γραμμένες Λέξεις

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Η GOOGLE

Δημιουργούμε περιεχόμενο το οποίο:

  • Είναι γραμμένο για ανθρώπους και λατρεύουν οι μηχανές αναζήτησης
  • Είναι μακροσκελές και αναλύει το θέμα που πραγματεύεται σε βάθος εξετάζοντας κάθε πτυχή του
  • Περιέχει πληροφορίες χρηστικές και βοηθά τον αναγνώστη να επιλύει συγκεκριμένα προβλήματα / απορίες
  • Είναι δομημένο τεχνικά και αισθητικά με τρόπο που να προσφέρει βέλτιστη εμπειρία χρήστη (User Experience) και φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly)
  • Δεν περιέχει ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη και ανακρίβειες
  • Είναι γραμμένο από ανθρώπους οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο

One-stop Shop for All Your Content Needs

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ DIGITAL BANG

Δημιουργούμε κορυφαίας ποιότητας και τεχνικά άρτιο περιεχόμενο, βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης το οποίο πρωτίστως μιλά στο μυαλό και στην ψυχή του αναγνώστη.

Έμπειροι copywriters / content writers με ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο και γνώσεις SEO, οδηγούν την ιστοσελίδα σας στην κορυφή της Google.

Dedicated In-house & Freelance Writers

Έμπιστοι, δημιουργικοί και εξαιρετικά παραγωγικοί in-house & freelance copywriters και content writers δημιουργούν για εσάς περιεχόμενο που θα αγαπήσουν οι αναγνώστες σας και θα λατρέψει η Google.

Premium Quality Content

Το φθηνό δεν είναι ποτέ και καλό. Γι' αυτό και εμείς επενδύουμε στην παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου το οποίο κοστίζει μεν αλλά αξίζει καθώς αυτό είναι που θα φέρει traffic, μετατροπές (conversions) και πωλήσεις.

Απεριόριστες Αλλαγές / Βελτιώσεις

Η ικανοποίηση σας είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς γι'αυτό και παρέχουμε απεριόριστες αλλαγές και βελτιώσεις στα παραδοτέα (δείτε τα FAQs για περισσότερες λεπτομέρειες).

Money-Back Guarantee

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την εργασία μας, παρέχουμε 100% επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών (δείτε τα FAQs για περισσότερες λεπτομέρειες).

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Είμαστε ένας full-range content services provider και παρέχουμε tailor-made λύσεις παραγωγής περιεχομένου οι οποίες κάνουν τη διαφορά. Παράλληλα, μπορούμε να λειτουργήσουμε συμπληρωματικά της in-house ομάδας σας, χειριζόμενοι την όλη διαδικασία end-to-end, από το brainstorming μέχρι τη τελική δημοσίευση.

Content Writing

Επαγγελματίες SEO writers αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συναρπαστικό περιεχόμενο, σύμφωνα πάντα με τα Google best practices, οδηγώντας σε αυξημένη οργανική ορατότητα και qualified traffic από τη Google.

Keyword Research

Η ανεύρεση των κατάλληλων λέξεων / φράσεων και η σύνδεση τους με την πρόθεση χρήστη είναι από τις δυσκολότερες παραμέτρους μιας επιτυχημένες στρατηγικής περιεχομένου. Και εδώ, απλά δεν έχουμε αντίπαλο!

Content Planning

Δημιουργούμε ένα winning SEO action plan βάσει του οποίου εκτοξεύουμε το ROI της επένδυσης σας βελτιώνοντας τις κατατάξεις στα SERPs και δημιουργώντας περιεχόμενο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών σας.

Content Editing

Το περιεχόμενο που δημιουργούμε δεν περιέχει ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη και ανακρίβειες και είναι γραμμένο από ανθρώπους οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε το traffic που δημιουργεί.

SurferSEO Optimisation

Επιλέγοντας το SurferSEO add-on είστε βέβαιοι ότι το on-page optimisation του άρθρου θα είναι το αποτελεσματικότερο που δύναται να υπάρξει. Απομένει το off-page από τη δική σας μεριά για να κατακτήσετε και να παραμείνετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.

WordPress Uploading

Επιλέγοντας το WordPress Uploading add-on είστε σίγουροι ότι το περιεχόμενο θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα σας από εμάς με τον αποδοτικότερο δυνατό τρόπο, θα είναι SEO-optimised και θα ευρετηριαστεί άμεσα από τη Google εντός λίγων λεπτών.

Τα 3 Βήματα για μια Αποτελεσματική Online Παρουσία

all-in-one content solutions beyond just content writing

01

Full-Fledged Content Services

Από τη δημιουργία content marketing πλάνου μέχρι και τη τελική δημοσίευση των άρθρων στην WordPress ιστοσελίδα σας, τα κάνουμε όλα για εσάς.

02

Cutting-Edge SEO Optimisation

Όλα τα άρθρα γράφονται σύμφωνα με τα SEO best practices και guidelines και τη βοήθεια των καλύτερων SEO tools έτοιμα να κατακτήσουν την κορυφή της Google.

03

Right Blend of Price & Quality

Επιτύχετε υψηλό ROI μέσα από το keyword-optimised περιεχόμενο που δημιουργεί traffic, είναι σχετικό με τις ανάγκες των αναγνωστών σας και δημιουργεί πωλήσεις.

SEO Συγγραφή
Περιεχομένου για Ιστοσελίδες

που στοχεύουν μόνο την κορυφή της Google

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ FAQs

Οι συγγραφείς μας είναι καταξιωμένοι copywriters και content writers με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Πολλοί από αυτούς δε, έχουν εξειδίκευση σε συγκεκριμένα industries (πχ SEO / Digital Marketing, Ομορφιά & Αισθητική, Ιατρική κοκ) καθώς ασκούν σχετικά επαγγέλματα (πχ SEO Consultants, Αισθητικοί, Interior Designers, Ιατροί κοκ).

Η εξαιρετική γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με αποτελεσματικό keyword research και competitors analysis, εγγυάται τη συγγραφή κορυφαίου περιεχομένου που θα λατρέψουν οι αναγνώστες σας και θα ανταμείψει η Google.

Η εμπειρία και οι αυξημένες δεξιότητες των content writers, μας επιτρέπει να παράγουμε περιεχόμενο για (σχεδόν) κάθε θέμα που οι αναγνώστες σας μπορεί να ενδιαφέρονται.

Αν τώρα το αντικείμενο σας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο, θα προτείναμε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε το περιεχόμενο που επιθυμείτε.

Αν και αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς εξαρτάται από παράγοντες όπως ο εσωτερικός μας προγραμματισμός και ο φόρτος εργασίας, προσπαθούμε πάντα σε συνεργασία μαζί σας να βρίσκουμε τη χρυσή τομή. 

Σε κάθε περίπτωση πάντα, και δεδομένου ότι όλοι μας οι συνεργάτες έχουν επιλεγεί βάσει αυστηρών κριτηρίων,  η ποιότητα στο περιεχόμενο που παράγουμε είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

Απόλυτα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη.

Η Google απεχθάνεται το διπλότυπο περιεχόμενο, το ίδιο και εμείς.

Ο δε έλεγχος ποιότητας που εφαρμόζουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, εγγυάται ότι κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί.

Αν για οποιοδήποτε λόγο όμως, έχετε την υποψία ή βεβαιότητα ότι αυτό έχει συμβεί, παρακαλώ να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας στο ακέραιο.

Ο έλεγχος ποιότητας αποτελεί αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο για εμάς σε όλα τα στάδια – από την αξιολόγηση των συνεργατών μας μέχρι τη τελική παράδοση του κάθε project.

Επενδύουμε στην εκπαίδευση των συνεργατών μας ώστε να παραμένουν διαρκώς ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις και best practices στο content marketing αλλά και τις σχετικές τεχνολογίες, τους αλγορίθμους κατάταξης και εργαλεία.

Τέλος, το κάθε project ξεχωριστά περνά από έναν τελευταίο έλεγχο από εμένα προσωπικά πριν τη τελική του παράδοση σε εσάς,

Για να παραγγείλετε περιεχόμενο για το νέο σας project, απλά επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το περιεχόμενο παραδίδεται σε μορφή Google Docs εκτός και αν έχετε επιλέξει το WordPress add-on το οποίο και σας δίνει τη δυνατότητα να το δημοσιεύσουμε εμείς απευθείας στην WordPress ιστοσελίδα σας.

Βεβαίως!

Αν είστε κάτοχος WordPress ιστοσελίδας μπορούμε να αναλάβουμε τη δημοσίευση του περιεχομένου, την προσθήκη SEO optimised meta data (meta title & meta description) και την ευρετηρίαση του στη Google.

Αυτό είναι και το ζητούμενο – το περιεχόμενο να ταιριάζει στα communication guidelines ή brand style guides της δικής σας εταιρικής ταυτότητας και φυσιογνωμίας.

Σε κάθε περίπτωση, απλά ενημερώστε μας για το ύφος γραφής που επιθυμείτε και εμείς θα εφαρμόσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες σας.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις αρχές / best practices του SEO, στόχος μας δεν είναι να παράγουμε περιεχόμενο που απλά γεμίζει το κενό χώρο της ιστοσελίδας σας.

Αυτό άλλωστε δεν πρόκειται να φέρει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα στην επιχείρηση.

Το περιεχόμενο που δημιουργούμε έχει όλες τις προϋποθέσεις να κατακτήσει κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης – αυτό είναι άλλωστε που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους παρόχους.

Και ναι, επιλέξαμε να είμαστε “ακριβοί” γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προσφέρουμε premium επίπεδο υπηρεσιών που δημιουργούν τα αποτελέσματα που και οι δυο μας επιθυμούμε.

Το κόστος ανά λέξη κυμαίνεται από 0.20€ έως 0.40€ ανάλογα το industry και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του project.

Η ικανοποίηση σας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, Για το λόγο αυτό παρέχουμε απεριόριστες αλλαγές / revisions υπό την ακόλουθη βασική προϋποθέση:

Οι οποιεσδήποτε αλλαγές θα πρέπει να μας κοινοποιηθούν εγγράφως το αργότερο 7 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση του project. Αν δεν έχουμε νέα σας μέσα σε αυτό το διάστημα, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και δεν απαιτείται οποιαδήποτε περαιτέρω εργασία.

Μπορείτε να ζητήσετε revisions στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν παρερμηνεύτηκαν και δεν ακολουθήθηκαν οι οδηγίες που μας δώσατε στο project brief. 

  • Όταν επιθυμείτε να αυξήσετε την έκταση των άρθρων σε σχέση με την αρχική παραγγελία (απαιτείται επιπλέον χρέωση). 

  • Όταν εντοπίσετε οποιασδήποτε μορφής λάθη – αν και έχουμε αυστηρή διαδικασία ελέγχου ποιότητας, παραμένουμε άνθρωποι και ως εκ τούτου, κάνουμε και λάθη!

Διατηρούμε όμως το δικαίωμα να αρνηθούμε αλλαγές / revisions στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Αν οι αλλαγές ζητηθούν μετά την παρέλευση των 7 ημερολογιακών ημερών. 

  • Αν ζητηθεί η εκ νέου συγγραφή του άρθρου από την αρχή ή μεγάλα τμήματα αυτού.

  • Αν ζητηθεί η αλλαγή στο ύφος γραφής εκτός και αν μας είχατε ενημερώσει σχετικά στο project brief και εμείς δεν το προσαρμόσαμε επιτυχώς.

  • Αν έχετε νέες ιδέες και προτάσεις οι οποίες δεν ήταν μέρος του αρχικού project brief (πχ  formatting guidelines κοκ)

  • Αν προσθέσατε νέες πληροφορίες στο brief μετά την αρχική συμφωνία ή μετά την έναρξη της διαδικασίας παραγωγής του περιεχομένου.

Στόχος μας είναι να παραδίδουμε τα projects στο συντομότερο δυνατό χρόνο χωρίς, σε καμία περίπτωση, αυτό να είναι εις βάρος της ποιότητας του παραδοτέου. Ο χρόνος παράδοσης ανάλογα της έκτασης είναι:
  • 500 λέξεις: 4 εργάσιμες ημέρες
  • 1000 λέξεις: 6 εργάσιμες ημέρες
  • 1500 λέξεις: 8 εργάσιμες ημέρες
  • 2000 λέξεις: 10 εργάσιμες ημέρες
  • 3000 λέξεις: 12 εργάσιμες ημέρες
  • 5000 λέξεις: 15 εργάσιμες ημέρες
Σε περιπτώσεις τμηματικής παράδοσης μιας παραγγελίας, οι χρόνοι παράδοσης των επιμέρους άρθρων είναι πολύ συντομότερη. Για παράδειγμα, αν παραγγείλετε 3000 λέξεις και επιθυμείτε να τις μοιράσετε σε 3 άρθρα των 1000 λέξεων, τότε το πρώτο άρθρο θα το παραλάβετε σε 6 εργάσιμες ημέρες και όχι σε 12.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο αντάξιο των προσδοκιών σας, έχετε το δικαίωμα πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την παραγγελία.

Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν την παράδοση

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν αποτύχουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας εντός των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων ή μέσα σε ελαφρώς μεγαλύτερα αλλά εντός λογικών πλαισίων. Να επισημάνουμε στο σημείο αυτό ότι οι οποιεσδήποτε αλλαγές / revisions προσθέτουν επιπλέον χρόνο στον αρχικά εκτιμόμενο.

Μετά την παράδοση

Δεδομένης της υποκειμενικότητας του περιεχομένου, κατανοούμε ότι αυτό που εμείς θεωρούμε ως υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, μπορεί να μην σας βρίσκει σύμφωνους. Για το λόγο αυτό, τα κριτήρια που λαμβάνουμε υπόψιν μας όταν αναλύουμε την ποιότητα του περιεχομένου τα οποία και καθιστούν εφικτή μια αίτηση επιστροφής χρημάτων είναι:

  • Το περιεχόμενο να αποδειχθεί ότι είναι διπλότυπο ή μη αυθεντικό.
  • Το περιεχόμενο να αποδειχθεί ότι περιέχει σημαντικά ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη.
  • Το περιεχόμενο να αποδειχθεί ότι περιέχει ανακρίβειες / λανθασμένα στοιχεία.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου από εσάς. Παράλληλα, διατηρούμε το δικαίωμα να διαθέσουμε προς πώληση το παραδοτέο ή να το χρησιμοποιήσουμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κρίνουμε κατά περίπτωση.

Όλο το περιεχόμενο που δημιουργούμε είναι δικό σας και δημοσιεύεται στη δική σας ιστοσελίδα ή οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε.

Εμείς δεν έχουμε κανένα πνευματικό δικαίωμα σε αυτό καθώς παρέχουμε υπηρεσίες ghostwriting – απλά δημιουργούμε τα άρθρα για εσάς χωρίς να το γνωρίζει κανένας.

Βεβαίως!

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας κοινοποιήσουμε δημοσιευμένα άρθρα από ολοκληρωμένα projects που έχουμε παραδόσει.

“Content is the King” λένε και όχι άδικα!

Δεν νοείται μια ισχυρή παρουσία online χωρίς την ύπαρξη ποιοτικού, μακροσκελούς και SEO-optimised περιεχομένου που να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των χρηστών.

Και αν νομίζετε ότι η συγγραφή τέτοιου περιεχομένου είναι εύκολη και φθηνή υπόθεση δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μόνοι σας και να δείτε ποια αποτελέσματα θα φέρει αυτή η προσπάθεια.

Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου απαιτεί και προϋποθέτει τεχνικές γνώσεις και χρήση ακριβών εργαλείων / tools αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις content marketing.

Και εδώ είναι που ερχόμαστε εμείς – αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να θριαμβεύσει online, απλά επικοινωνήστε μαζί μας.