ΔΩΡΕΑΝ WEBSITE AUDIT ΣΕ VIDEO

Προκάλεσε με και δεν θα χάσεις!

Δώσε μου την ευκαιρία να κάνω ένα σύντομο audit στην ιστοσελίδα σου και να σου προτείνω απλές & χειροπιαστές αλλαγές που θα βελτιώσουν τα rankings και κατ’ επέκταση το traffic και τις πωλήσεις σου!

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα σύντομο (10′-20′), manual website audit καταγεγραμμένο σε video (δεν γίνεται αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου software/εργαλείου) και τηλεφωνική επικοινωνία (προαιρετικά) για να σου εξηγήσω πώς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα αποτελέσματα του audit και να λύσω τυχόν απορίες που έχεις.

ΔΩΡΕΑΝ Website Audit / Analysis σε Video

Γιώργος Παπαθεοδώρου

SEO Consultant / Digital Marketer

Προκάλεσε με να βρω SEO βελτιώσεις τις οποίες θα μπορείς να εφαρμόσεις ΑΜΕΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ!

Το email επικοινωνίας πρέπει να ανήκει στο domain που θα γίνει το audit (όχι Gmail, Hotmail κοκ)

1. Το audit αφορά σε ιστοσελίδες ελληνικού ή αγγλικού περιεχομένου.

2. Το δωρεάν audit δεν αφορά σε digital agencies, affiliates ή υπάρχοντες πελάτες.

3. Πριν την πραγματοποίηση του audit ενδέχεται να επικοινωνήσω μαζί σoυ για τυχόν διευκρινήσεις.

4. Το δωρεάν video audit αποτελείται από 2 μέρη – ένα σύντομης διάρκειας video (10′ – 20′) και μία τηλεφωνική επικοινωνία (προαιρετικά) για να σε βοηθήσω να κατανοήσεις τα ευρήματα του.

5. Ο χρόνος πραγματοποίησης του audit ξεπερνά τη μία ώρα – για το λόγο αυτό διατηρώ το δικαίωμα να μην το πραγματοποιήσω αν κρίνω ότι πρόκειται για επιχείρηση που δεν την αφορά.

6. Το email επικοινωνίας πρέπει να ανήκει στο domain στο οποίο αφορά το audit πχ αν το site σου είναι το example.gr, το email μπορεί να είναι το [email protected]

7. Ενημερώσου για την Πολιτική Απορρήτου, τους Όρους Χρήσης και Cookies.

>