Κατασκευή E-Shop WordPress

Fully responsive & mobile friendly WordPress eShops

Τα WordPress eShops που κατασκευάζουμε επιτρέπουν στους online επισκέπτες / μελλοντικούς σας πελάτες να απολαμβάνουν απρόσκοπτα τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από τη συσκευή και το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούν για την πρόσβαση τους σε αυτό.

Fully Responsive WordPress Websites
Performance Managed WordPress Hosting

Web Hosting, updates & Ημερησια backups

Φιλοξενούμε τις WordPress ιστοσελίδες σε πανίσχυρους servers παρέχοντας ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και ημερήσια backups με 28 ημέρες ιστορικό και δυνατότητα άμεσης επαναφοράς σε περίπτωση ανάγκης.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

WordPress Ηλεκτρονικο Καταστημα στα μετρα σασ

Η απλοποιημένη και βελτιστοποιημένη με το πέρασμα του χρόνου προσέγγιση που ακολουθούμε στην κατασκευή eShops με WordPress, μας επιτρέπει να δημιουργούμε αποτελέσματα που δεν μοιάζουν μεταξύ τους αλλά είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Με κόστος που ξεκινά από 149€/μήνα να είστε σίγουροι πως θα έχετε αυτό πραγματικά που χρειάζεστε και τίποτα παραπάνω.

Bespoke WordPress Packages

fall in love with our features

SEO Optimised WordPress Websites

SEO Optimised Websites

Τα WordPress eShop πακέτα μας περιλαμβάνουν full on-page Search Engine Optimisation ως προεπιλογή, δημιουργία Google Analytics & Search Console properties και ευρετηρίαση της ιστοσελίδας σας στη Google.

WordPress Technical Support

Updates, Upgrades & Support

Κατά τη διάρκεια της συνδρομής (αλλά και στη συνέχεια αν το θελήσετε) φροντίζουμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του WordPress ηλεκτρονικού καταστήματός σας, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη (plugins & theme updates, WP upgrades και ημερήσια backups).

FREE SSL Certificates

ΔΩΡΕΑΝ SSL Πιστοποιητικά

Η ασφάλεια αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Άλλωστε, στον ίδιο server φιλοξενούνται και τα δικά μας, προσωπικά projects. Όλα τα WordPress websites μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ασφαλείας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Fully Responsive WordPress Websites

Responsive & Mobile Friendly

Με την πλειοψηφία της επισκεψιμότητας να έρχεται πλέον από mobile συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κοκ), η φιλικότητα προς αυτές τις συσκευές είναι απλά η απόλυτη προτεραιότητά μας κατά την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε WordPress.

Business eMails

ΔΩΡΕΑΝ Business Emails

Σας παρέχουμε τα απαραίτητα email accounts που θα χρειαστείτε (μέχρι 5) για να καλύψετε τις όποιες ανάγκες επικοινωνίας μέσω email. Το email hosting πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας ZOHO Mail και όχι στον server που φιλοξενείται το shop σας.

WordPress CMS

WordPress CMS

Το WordPress δεν είναι τυχαία το δημοφιλέστερο CMS σύστημα εδώ και χρόνια. Στα πλαίσια αυτά, έχετε Shop Manager πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας, μέσω της οποίας θα μπορείτε να διαχειριζόσαστε, έχοντας τον πλήρη έλεγχο, στο περιεχόμενο αυτής (προϊόντα, άρθρα και σελίδες).

Κατασκευη wordpress eShop Τιμες

Θέλετε ένα νέο WordPress eShop ή να αναβαθμίσετε τo υπάρχον; Επιλέξτε το πακέτο της αρεσκείας σας!

WOO BASIC

Ιδανικό για νέες ή μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν ένα απλό αλλά αποτελεσματικό eshop
149 / μήνα
 • Fully Responsive & Mobile Friendly Design based on a Premium WordPress Template
 • Σχεδίαση Λογοτύπου
 • 10 Stock Images
 • Πλήρως Λειτουργικό WordPress eShop (WooCommerce) με Πληρωμές μέσω PayPal, Τραπεζική Κατάθεση & Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα μέσω Stripe
 • ΔΩΡΕΑΝ Website Hosting για τον πρώτο χρόνο (μέχρι 2GB χώρο στο δίσκο)
 • ΔΩΡΕΑΝ SSL Certificate
 • Ημερήσια Backups για τις τελευταίες 28 ημέρες με 1-click restore
 • Social Media Sharing Buttons & Social Media Integration
 • On-Page SEO Implementation & Google Indexing
 • Google Search Console & Analytics Setup
 • 24/7 Technical Support
 • Περιλαμβάνονται: Plugins / Theme Updates & Core WordPress Upgrades για 12 Μήνες
 • Πλήρως λειτουργική WordPress ιστοσελίδα για να διαχειριζόσαστε το περιεχόμενο σας (άρθρα και σελίδες υπηρεσιών / προϊόντων)
 • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται η δημιουργία κειμένων / περιγραφές-εισαγωγή προϊόντων

WOO ADVANCED

Προτεινόμενη λύση για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με περισσότερα προϊόντα και κύκλο εργασιών
199 / μήνα
 • Περιλαμβάνονται όλες οι παροχές του πακέτου WOO BASIC
 • KAI ΕΠΙΠΛΕΟΝ
 • Προσθήκη 20 προϊόντων (δεν περιλαμβάνεται η συγγραφή της περιγραφής των προϊόντων)
 • Newsletter Subscription Mechanism Integration
 • Advanced Page Load Speed Optimisation με εγγυημένη απόδοση 90+ στο Google Page Speed Insights
 • Μηχανισμός Ανάκτησης Μη Ολοκληρωμένων Αγορών / Cart Abandonment Recovery

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ eSHOP ME WORDPRESS

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την κατασκευή eShop σε WordPress

Συνήθως χρειαζόμαστε 5-7 εργάσιμες ημέρες για να σας παρουσιάσουμε το layout για την κεντρική σελίδα από την στιγμή που θα έχουμε συνολική εικόνα για τις ακριβείς σας ανάγκες.

Στο χρονικό αυτό σημείο και κατόπιν εγκρίσεως του layout, πραγματοποιείται και η πληρωμή της πρώτης (1) από τις δώδεκα (12) δόσεις.

Στη συνέχεια, ο συνολικός χρόνος που θα χρειαστεί μέχρι να βγει live η ιστοσελίδα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες – συνήθως ο χρόνος αυτός δεν ξεπερνά τις 6-8 εβδομάδες.

Ιδανικά, ναι! Κανένας δεν γνωρίζει την επιχείρησή και τα προϊόντα καλύτερα από εσάς τους ίδιους – οπότε είστε και ο αρμοδιότερος για την συγγραφή του. 

Αν πάλι επιθυμείτε να γράψουμε εμείς το περιεχόμενο εκ μέρους σας, πολύ ευχαρίστως μπορούμε να αναλάβουμε τη συγγραφή του.

Η σχεδίαση λογοτύπου και κάποια stock images περιλαμβάνονται στα πακέτα.

Εικόνες για τα προϊόντα στην περίπτωση του WOO ADVANCED πακέτου πρέπει να μας διατεθούν από εσάς.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας project.

Αν έχετε ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα κανένα πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές είμαστε σε θέση να καλύψουμε την κατασκευή του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος σε WordPress, τη μεταφορά στον δικό μας server και την ορθή ανακατεύθυνση του παλιού website, χωρίς επιπλέον κόστος στα πλαίσια και των δύο παραπάνω πακέτων.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας project.

Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που επιθυμείτε να κατασκευάσετε e-shop σε WordPress!

Η προσθήκη νέου περιεχομένου και η βελτίωση του υπάρχοντος όχι απλά είναι δυνατή και εύκολα πραγματοποιήσιμη αλλά συνιστάται ανεπιφύλακτα για λόγους παροχής βελτιστοποιημένης εμπειρίας χρήστη αλλά και καλύτερης απόδοσης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Ο λόγος πολύ απλός – γιατί δεν θέλουμε να πληρώνουμε από την τσέπη μας.

Παρέχοντας τη δυνατότητα να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό website στον αέρα μέσα σε λίγες εβδομάδες με μόνο 149€ σημαίνει απλά ότι επωμιζόμαστε προκαταβολικά το κόστος της κατασκευής του.

Έχοντας admin πρόσβαση, μπορείτε αν πάσα στιγμή να κατεβάσετε τα αρχεία και τη βάση της ιστοσελίδας και να τα μεταφέρετε σε κάποιον άλλο server. Σε αυτή την περίπτωση εμπλεκόμαστε σε περιπέτειες που κανένας μας δεν θα ήθελε.

Πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας αποκτάτε με την εξόφληση του έργου η οποία πραγματοποιείται σε 12 μήνες (εκτός και αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά).

Τα πακέτα μας απαιτούν δέσμευση 12 μηνών.

Με το πέρας αυτής της περιόδου, μπορείτε να μεταφέρετε το site όπου εσείς επιθυμείτε καθώς σας ανήκει ολοκληρωτικά.

Εναλλακτικά (κάτι που σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα) μπορείτε να συνεχίσετε μαζί μας επιλέγοντας απλή φιλοξενία στον server μας (one-off, ετήσιο κόστος) ή κάποιο από τα ολοκληρωμένα πακέτα τεχνικής υποστήριξης WordPress.

Σε αυτή την περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας – είμαστε στη διάθεση σας να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καταλληλότερη λύση για το προσωπικό σας project.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΝΑ BESPOKE WORDPRESS ESHOP;

Είμαστε στη διάθεση σας να δημιουργήσουμε bespoke λύσεις προσαρμοσμένες στις ακριβείς σας απαιτήσεις