Website / SEO Audit (Video)

Αν έχεις πλέον κουραστεί από τα απανωτά Google algorithm updates και τους SEO gurus με τα μεγάλα “ΘΑ” και θέλεις να μάθεις απλά και κατανοητά γιατί η ιστοσελίδα σου δεν έχει την οργανική επισκεψιμότητα που θα ήθελες, τότε ήρθε η ώρα για ένα SEO audit.

Αν τώρα δεν διαθέτεις το budget για ένα full SEO audit έχω για εσένα ευχάριστα νέα – με μόνο 299€ μπορείς να έχεις εντός 7 ημερολογιακών ημερών ένα website audit καταγεγραμμένο σε video διάρκειας 30′ απευθείας στο email σου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEO AUDIT;

Με πολύ απλά λόγια ένα SEO audit είναι ότι είναι για ένα αυτοκίνητο το service του.

Ψάχνεις να εντοπίσεις όλες εκείνες τις παραλείψεις, αστοχίες η αμέλειες αφαιρούν από μία ιστοσελίδα τη δυνατότητα υψηλών κατατάξεων στις μηχανές αναζήτησης και δη στη Google.

Ένα website audit αποτελείται κυρίως από 3 επιμέρους audits:

 • Technical SEO audit
 • Content audit &
 • Link audit / Competition analysis
SEO Audit
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ SEO AUDIT;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ SEO AUDIT;

Όταν ψάχνεις να αγοράσεις ένα σπίτι απαιτείται λεπτομερής έλεγχος πολλών σημείων (από οικονομικής και νομικής πλευράς έως τεχνικής – υδραυλικά, θέρμανση, μόνωση κοκ).

Το ίδιο ισχύει για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, επίπλων, συσκευών κοκ.

Τώρα νομίζω καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί ένα SEO audit και γιατί είναι τόσο σημαντικό.

Γιατί απλά για να βελτιώσεις κάτι πρέπει πρώτα να κατανοήσεις τί πάει στραβά, τί δεν αποδίδει, ποια λάθη έχουν γίνει και ακολούθως να καταστρώσεις τη στρατηγική ανάπτυξης.

Οπότε στο ερώτημα “πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για ένα SEO audit;”, η απάντηση είναι… σήμερα κιόλας αν η ιστοσελίδα σου δεν έχει την απόδοση που επιθυμείς!

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ WEBSITE AUDIT

Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει κάποιο SEO audit στο παρελθόν, είναι δύσκολο να γνωρίζεις και τί ακριβώς να περιμένεις.

Το SEO audit (video) διάρκειας 30′ είναι μία high-level προσέγγιση της ιστοσελίδας σου η οποία θα σου δώσει μια καθαρή εικόνα των σημείων που χρήζουν άμεσων διορθώσεων και τα οποία βελτιούμενα θα μπορέσουν να αυξήσουν σημαντικά την οργανική απόδοση αυτής.

Ένα πλήρες audit βεβαίως απαιτεί πολύ περισσότερο από 30′ και ανάλογο είναι και το κόστος του. Αν νοιάζεσαι πραγματικά για την online παρουσία σου, τότε το Detailed Audit που θα βρεις παρακάτω είναι η λύση για εσένα.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ WEBSITE AUDIT

SEO audit - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Όλα τα audits περιλαμβάνουν τις κάτωθι ενέργειες – η μόνη τους διαφορά έχει να κάνει με την έκταση τους

Keywords Audit & Strategy

Keywords Audit & Strategy

Αναλύω τα keywords για τα οποία η ιστοσελίδα σου κάνει rank στα SERPs και στη συνέχεια προτείνω βελτιώσεις με βάση το authority του domain, τον ανταγωνισμό και την πρόθεση χρήστη (search intent).

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Αναλύω τον ανταγωνισμό στο industry/niche που ανήκει η ιστοσελίδα σου και κάνω εκτίμηση για το περιεχόμενο και την έκταση της link building καμπάνιας που θα χρειαστεί για να τον ξεπεράσεις.

Technical SEO Analysis

Technical SEO Analysis

Μία ιστοσελίδα με τεχνικά προβλήματα είναι δύσκολο να κατακτήσει κορυφαίες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης - για το λόγο αυτό, η επίλυση προβλημάτων τεχνικής φύσης αντιμετωπίζεται με απόλυτη προτεραιότητα.

Αρχιτεκτονική / Δομή

Αρχιτεκτονική / Δομή

Μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα καθίσταται αυτομάτως και εύκολα προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης ενώ παράλληλα βελτιώνει την εμπειρία χρήστη (User Experience - UX) και το ποσοστό μετατροπής (Conversion Rate).

Content Audit

Content Audit

Αναλύω το υπάρχον περιεχόμενο και τα keywords που αυτό στοχεύει και βλέπω ποιες βελτιώσεις απαιτούνται - παράλληλα ανακαλύπτω νέες ευκαιρίες για στόχευση επιπλέον λέξεων/φράσεων.

Backlink Audit

Backlink Audit

Περιεχόμενο, links και το Rankbrain είναι δια στόματος Google οι 3 σημαντικότεροι παράγοντες κατάταξης - αναλύω την ποιότητα και ποσότητα των inbound/outbound links και προτείνω τρόπους βελτίωσης.

Detailed Roadmap

Detailed Roadmap​

Όσες πληροφορίες και αν σου δίνει ένα website audit είναι άχρηστο αν δεν συνοδεύεται με προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και αποτελεσματικά και αυτό ακριβώς κάνω!

ΤΙΜΕΣ SEO Audit

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO SEO AUDIT – ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

VIDEO AUDIT

30' video γεμάτο actionable feedback
499
299
 • Video review διάρκειας 30' λεπτών
 • Προτάσεις βελτιστοποίησης που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα
 • Ιδιωτικό, high-definition video
 • Παράδοση εντός 7 ημερολογιακών ημερών

DETAILED AUDIT

Μέχρι 2000 HTML σελίδες
3999
2999
 • 40+ σελίδες manual SEO audit & strategy plan
 • Μοναδικά προσαρμοσμένο στη δική σου ιστοσελίδα
 • Follow-up τηλέφωνο διάρκειας 60'
 • Παράδοση σε 2-3 εβδομάδες

Εχεις αποριες για τa seo audits;