Είσαι αρθρογράφος, marketer, σε ενδιαφέρει να διαβάζεται η γνώμη σου ή απλά θέλεις να βάλεις ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στο «χτίσιμο» της online παρουσίας σου; Το θέμα σου έχει να κάνει με οποιοδήποτε τρόπο με το digital marketing; Το blog της Digital Bang μπορεί να φιλοξενήσει το άρθρο σου.

Προδιαγραφές για τη Φιλοξενία Άρθρου

Προκειμένου να δημοσιευθεί το άρθρο σου θα πρέπει να ακολουθεί ορισμένες προδιαγραφές. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το άρθρο ή και να μην το δημοσιεύσουμε καθόλου σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στην επιθυμητή ποιότητα.

 

  1. Το μέγεθος του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 800 λέξεις. Φυσικά και μπορεί να είναι μεγαλύτερο, αρκεί να παραμένει το ίδιο ποιοτικό.


  2. Το περιεχόμενο του άρθρου πρέπει να είναι πρωτότυπο (όχι copy/paste από αλλού). Η Google απεχθάνεται το duplicate content… Το ίδιο και εμείς!


  3. Το άρθρο δεν μπορεί να αφορά στην προώθηση/διαφήμιση της ιδιότητας, δραστηριότητας ή επιχείρησής σου.


  4. Τα links του κειμένου ή του προφίλ δε θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ σε keywords για χτίσιμο SEO. Αντ’ αυτού, links προς εξωτερικές πηγές ή εσωτερικές σελίδες/posts του blog της Digital Bang μπορούν να χρησιμοποιηθούν.


  5. Αν έχεις χρόνο μας στέλνεις μία φωτογραφία καλής ανάλυσης η οποία θα συνοδεύσει το άρθρο (ανάλυσης 1200x628px). Αν δεν έχεις μην ανησυχείς… θα βρούμε εμείς για εσένα.


  6. Ένα mini βιογραφικό σημείωμα θα προστίθεται στο τέλος του κειμένου με link προς την ιστοσελίδα ή κάποιο προφίλ σε social network της επιλογής σου. Αν έχεις προφίλ στο Gravatar, η φωτογραφία θα εμφανιστεί στο τέλος του κειμένου μαζί με το βιογραφικό. Αν δεν έχεις προφίλ στο Gravatar μπορείς να μας στείλεις μία δική σου φωτογραφία.

 

Σε κάθε περίπτωση, το άρθρο θα πρέπει να προσθέτει αξία στον αναγνώστη διαχειριζόμενο πληροφορία χρηστική, ποιοτική και ενδιαφέρουσα. Αν νομίζεις ότι δεν είμαστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάμε τότε περιμένουμε το άρθρο σου στο hi@digitalbang.gr.

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις χρήση της ακόλουθης φόρμας επικοινωνίας: